Mindful naar een Gezonde Leefstijl

Slanker in een half jaar

“Waarom moeilijk doen als het samen kan”

Zou je beter voor jezelf willen zorgen en zou je nu eindelijk wel eens van die overtollige kilo’s af willen? Wij begeleiden je in deze cursus naar een voor jou gezonde leefwijze en ideaal gewicht en leert je bewust te genieten en gezonde keuzes te maken. Graag helpen Petra en Marjon je positiever naar jezelf te kijken, meer zelfvertrouwen te krijgen en daardoor lekker in je vel te zitten.
Hierbij staat positieve aandacht voor je lichaam, balans tussen lichaam en geest en bewustwording centraal. Er is altijd een achterliggende reden waarom je je niet lekker in je vel voelt, of niet in staat bent om je leven op een gezonde manier invulling te geven.
 
Petra en Marjon gaan allebei uit van de eenheid van lichaam en geest en de wijsheid van het lichaam. Ze gaan je in de cursus onder andere inzicht bieden in hoe het jou kan gaan lukken om uit de vicieuze cirkel te komen, van afvallen en weer aan komen. Je krijgt ook meer inzicht in je saboterende gedachtes. Zij kijken dus veel verder dan het letterlijk te veel aan kilo’s, en helpen je bij het ontwikkelen van een positiever zelfbeeld en een gezondere leefstijl. Ze gaan ervan uit dat iedereen zijn of haar eigen redenen en ervaringen heeft, die verklaren waarom het maar niet wil lukken om je ideale gewicht te bereiken én te behouden.
Echter bepaalde achtergronden, ofwel gedachtepatronen zijn voor iedereen hetzelfde.
 
Om alvast een tipje van de sluier op te lichten:
Bij gewicht verliezen lijkt het vooral om eten te gaan, maar het gaat veel meer over jouw gedachten en gevoelens over eten en de vaak negatieve gedachten over jezelf!

Locatie: Maasvallei, Raadhuislaan 23, Oss
Tijd: donderdagavond van 19:30 - 21:30 uur
3 oktober, 31 oktober , 28 november en 19 december
Kosten: € 50,00 per avond

Aanmelden of meer informatie via
Petra: T  06-13368132 of mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Marjon: www.marjonpeeman.nl

Petra de Kleijn - van den Broek

 

E-mail info@zin-vol.nl
Mobiel 06-13368132

 

bewust-leren-genieten