Aan het eten voorbij

Vind jij het lastig om met je gevoelens en emoties om te gaan? Doe je dat voornamelijk d.m.v. (niet)eten? Ben je hier helemaal klaar mee maar lukt het je nog niet om dit patroon te doorbreken?

Kom dan op zaterdag 22 september van 10:00 tot 16:00 uur naar Oss om hier samen mee aan de slag te gaan. Zodat jij aan het einde van de dag nieuwe stap(jes) kunt gaan zetten.

We zullen aan de slag gaan met:
    Het vinden van herkenning en erkenning bij jezelf en bij elkaar
    Jezelf bewust worden van achterliggende oorzaken
    Inzicht verkrijgen in de functie van eten bij jou
    Inzicht krijgen in jouw eetgedrag
    Motivatie en vertrouwen opdoen om een stap(je) te gaan zetten

We kijken met elkaar naar de achtergronden en overtuigingen die maken dat jij geen goede balans kunt vinden en niet meer weet hoe een normaal gezond eetpatroon eruit ziet en/of dat niet kunt volgen.

We weten als geen ander dat het ontzettend eng en spannend is om je aan te melden voor deze dag. Veel onzekerheden zullen je doen twijfelen of je het wel aandurft. De inhoud van ons programma houdt hier rekening mee. Er zal daarnaast gewerkt worden in kleine groepjes, zodat er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht.

Petra, Loes en Marjon werken vanuit respect en een open houding, zodat je je gesteund en gezien zult voelen en jezelf stap voor stap durft te openen om daadwerkelijk een verandering vorm te gaan geven.

Doelgroep: De dag is geschikt voor iedereen die een klein of groot eet- en/of gewichtsprobleem heeft. Dus of je je nog maar net bewust bent van het feit dat je op dit gebied een probleem hebt of dat je er al jaren last van hebt (en allerlei hulpverleners hebt bezocht), je zult ongetwijfeld profijt hebben van deze dag.

Vraag je je af of de dag iets voor je kan zijn, bel of mail één van ons, dan kunnen we samen kijken wat passend is.

We hopen je de 22ste september van 10:00 tot 16:00 uur te ontmoeten.

Je bent van harte welkom!

Petra, Loes en Marjon

Waar: De Maasvallei, Raadhuislaan 23 te Oss
Kosten:€ 95 inclusief koffie/thee, lunch en werkmap

Meer weten of je aanmelden?
Voor vragen kun je ons alledrie benaderen.Vervolgdagen, weekenden en individuele begeleiding behoort ook tot onze mogelijkheden.

Marjon: T 06-36540397 of mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  (www.marjonpeeman.nl)
Loes: T 06-55362330 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Petra: T 06-13368132 of mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Graag aanmelden bij Loes: T 06-55362330 of mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Promofilm

Programma Ontdekdag

Bij voldoende deelnemers organiseren we een nieuwe dag, dus geef je gerust op.

Petra de Kleijn - van den Broek

 

E-mail info@zin-vol.nl
Mobiel 06-13368132

 

bewust-leren-genieten