Persoonlijke begeleiding

voor mensen met eet- en gewichtsproblemen in de vorm van persoonlijke gesprekken, telefoon-/skypegesprekken, e-mailcontact

Persoonlijke begeleiding begint altijd met een intakegesprek. Samen praten we over waar jij het op dit moment moeilijk mee hebt. Over wat jij graag wilt veranderen. En over hoe we hier samen aan kunnen werken.

Tijdens onze contacten gaan kijken of we oorzaken kunnen vinden voor jouw problemen. En vooral ook welke stappen we kunnen zetten om die problemen steeds kleiner te maken. Bijvoorbeeld hoe je andere keuzes kunt maken als je niet lekker in je vel zit. Dat je leert dat voeding vooral bedoeld is als benzine voor je lichaam, niet meer en niet minder. Daarnaast leer ik je positiever naar jezelf te kijken, en naar de wereld om je heen. Zodat je zélf weer ziet waar je goed in bent. En zodat je ontdekt dat er heel veel dingen in je leven zijn waar je van kunt genieten.

Samen overleggen we hoe vaak we contact hebben. Belangrijk is dat jij je er goed bij voelt en dat mijn begeleiding jou vooruit helpt.

Tot slot, ik vind het belangrijk dat je bij mij jezelf kunt zijn. Ik help je om je verdriet, boosheid, en je frustraties ‘gewoon’ te uiten. En daarnaast is er zeker ook ruimte om samen te lachen.

Lees meer over mijn werkwijze

Petra de Kleijn - van den Broek

 

E-mail info@zin-vol.nl
Mobiel 06-13368132

 

bewust-leren-genieten