Over Zin-Vol

Diëtiste - over Zin-Vol

Vol zin, vol moed, zingeving, doel in het leven, blij, rijk aan zin , de moeite waard, zinnig, betekenisvol, nuttig, er toe doen, belangrijk

Interesse in voeding & gezondheid én in het adviseren & begeleiden van mensen.

Dat was in 1975 mijn drijfveer om de opleiding Voeding en Diëtetiek te volgen. Na ruim 30 jaar ben ik nog steeds enthousiast over die keus. Immers, ieder mens heeft dagelijks met eten & voeding te maken. Problemen op dit gebied hebben vaak grote impact. Ik geniet van mijn werk als ik mensen daarbij kan helpen. Als u op zoek bent naar een diëtiste in de regio Oss bel dan gerust voor een afspraak.

Allround diëtist

Na mijn studie ben ik gestart met een eigen praktijk bij onze huisarts in Herpen. Hier heb ik mijn eerste ervaringen als allround diëtist opgedaan. Vervolgens heb ik met veel plezier gewerkt bij Thuiszorg Brabant Noordoost. Juist ook vanwege het samenwerken met en leren van vakgenoten.

Psychologisch therapeut

Tijdens een bijscholing over ‘brein & communicatie’ (Neuro Linguïstich Programmeren/ NLP) leerde ik op een andere manier naar problemen te kijken. Om mijn kennis op dit gebied te verdiepen, heb ik daarna de opleiding tot psychologisch therapeut gevolgd (Poly Energetische Therapie/ PET). Deze studie heeft me meer inzicht gegeven in de relatie tussen gedachten, gevoelens en gedrag. Iets wat ik graag in mijn werk wilde gebruiken om klanten nog beter te kunnen begeleiden. Ik ben me vanaf toen meer gaan richten op mensen met eet- en gewichtsproblemen. Eerst samen met een collega, en nu via mijn eigen praktijk Zin-Vol.
Mijn uitdaging is om mensen bewust te leren genieten van eten. 

Gespecialiseerd diëtist

Als gespecialiseerd diëtist begeleid ik mensen met eet- en gewichtsproblemen. Vooral door persoonlijk contact, en daarnaast ook door voorlichting, workshops en schoolprojecten. De deur van mijn praktijk Zin-Vol in Oss staat open om mensen te begeleiden die worstelen met eten of gewicht. Om samen met hen te knokken. En om hen te leren positiever naar zichzelf te kijken. Zodat ze stap voor stap bewust leren genieten.

Dan geniet ik van harte mee! 

ACT 

Meer info volgt.

Samenwerking

Marjon Peeman, lichaamsgericht psychotherapeut: www.marjonpeeman.nl

Zoekt u een diëtist in de regio Oss die samen met u knokt? Bel dan 06-13368132 of mail naar petra@zin-vol.nl

Petra de Kleijn van Praktijk ZinVol

Petra de Kleijn – van den Broek


✉ petra@zin-vol.nl


🕿 06-13368132

Praktijk ZinVol Bewust leren genieten