Over Zin-Vol

Diëtiste - over Zin-Vol

Vol zin, vol moed, zingeving,doel in het leven, blij, rijk aan zin , de moeite waard, zinnig,betekenisvol, nuttig, er toe doen, belangrijk

Interesse in voeding & gezondheid én in het adviseren & begeleiden van mensen.

Dat was in 1975 mijn drijfveer om de opleiding Voeding en Diëtetiek te volgen. Na ruim 30 jaar ben ik nog steeds enthousiast over die keus. Immers, ieder mens heeft dagelijks met eten & voeding te maken. Problemen op dit gebied hebben vaak grote impact. Ik geniet van mijn werk als ik mensen daarbij kan helpen. Als u op zoek bent naar een diëtiste in de regio Oss en Schaijk. Bel dan even voor een afspraak.

Allround diëtiste op locatie in Oss en Schaijk

Na mijn studie ben ik gestart met een kleine, eigen praktijk. Hier heb ik mijn eerste ervaringen als allround diëtist opgedaan. Vervolgens heb ik met veel plezier gewerkt bij Thuiszorg Brabant Noordoost. Juist ook vanwege het samenwerken met en leren van vakgenoten.

Psychologisch therapeut

Tijdens een bijscholing over ‘brein & communicatie’ (Neuro Linguïstich Programmeren/ NLP) leerde ik op een andere manier naar problemen te kijken. Om mijn kennis op dit gebied te verdiepen, heb ik daarna de opleiding tot psychologisch therapeut gevolgd (Poly Energetische Therapie/ PET). Deze studie heeft me meer inzicht gegeven in de relatie tussen gedachten, gevoelens en gedrag. Iets wat ik graag in mijn werk wilde gebruiken om klanten nog beter te kunnen begeleiden. Ik ben me vanaf toen meer gaan richten op mensen met eet- en gewichtsproblemen. Eerst samen met een collega. En nu via mijn eigen praktijk.

Mijn zinvolle uitdaging: mensen bewust leren genieten

Als gespecialiseerd diëtist wil ik mensen helpen bij eet- en gewichtsproblemen. Vooral door persoonlijk contact. En daarnaast ook door voorlichting, workshops en schoolprojecten. De deur van mijn praktijk Zin-Vol op de locaties in Oss en Schaijk staat open om mensen te begeleiden die worstelen met eten of gewicht. Om samen met hen te knokken. En om hen te leren positiever naar zichzelf te kijken. Zodat ze stap voor stap bewust leren genieten.

Dan geniet ik van harte mee! 

Samenwerking

Marjon Peeman, lichaamsgericht psychotherapeut: www.marjonpeeman.nl

Zoekt u een diëtiste in Oss of Schaijk die samen met u knokt? Bel dan 06-13368132 of mail naar info@zin-vol.nl

Petra de Kleijn van Praktijk ZinVol
Petra de Kleijn – van den Broek

✉ info@zin-vol.nl

🕿 06-13368132
Praktijk ZinVol Bewust leren genieten