Ervaringen

Ervaringen

Jij bent niet de enige die worstelt met een eet- en/of gewichts-probleem. Lees hier een aantal ervaringen van mijn klanten. Zij hebben deze voor mij op papier gezet om met anderen, ook met jou, te delen. Mogelijk helpt het je om een stap te zetten.

“Af en toe denk ik nog terug aan onze gesprekken. Ik denk dat ze voor mij net op het goede moment zijn geweest en hierdoor was ik er op tijd bij. Je hebt een spiegel voorgehouden. Door deze ervaring en jouw inzichten denk ik dat ik beter weet hoe ik moet handelen als het weer een keer minder gaat. Tijdens mijn zwangerschap en eigenlijk tot nu heb ik goed de controle kunnen houden over eten. Ik geef nu nog volledig borstvoeding en het idee dat alles wat ik eet indirect bij T. komt, zorgt er ook heel erg voor dat ik hier bewust mee omga. Ik zit ook weer bijna op mijn oude gewicht! Daar zal de borstvoeding ook veel te maken hebben, want de kilo’s gaan er bij mij nog steeds af.”
Jonge moeder met voorheen eetbuien, 31 jaar

“Ik heb besloten om bij jou te komen omdat de eerste diëtist teveel gericht was op gewicht en vetpercentage. Via Google jou als diëtist met ervaring met eetstoornissen gevonden. Toen ik belde voor een afspraak voelde dat heel goed, vooral omdat je me geruststelde dat iedere beslissing goed was, en dat ik er mocht zijn.”
Vrouw met ondergewicht, 30 jaar

“Afvallen zonder te lijnen, dat vond ik prettig.”
Vrouw, 45 jaar

“De gesprekken met Petra zijn heel leerzaam en je kan de grootste lol hebben met Petra.”
Meisje met overgewicht, 19 jaar

“Ik ben met jou hulp toch op mijn gewicht gekomen wat ik wou. Ik kreeg het vertrouwen in het eet patroon dat jij me gaf en vond het altijd fijn dat ik altijd mijn hart kon luchten in vertrouwen”
Man, 70 jr, Nistelrode

“Sinds onze gesprekken eet ik  nu meer op uur en tijd, begin ‘s morgens met een goed ontbijt, rond de middag ook een lichte maaltijd en  ‘s avonds warm eten. Verder eet ik bijna geen tussendoortjes meer. Ik ben er achter gekomen dat ik tot meer in staat ben dan dat ik zelf dacht, zeker met betrekking tot het niet meer tussendoor snoepen.
Ik  vond het heel fijn dat ik gewoon mijzelf kon zijn, en dat jij een heel goed luisterend oor bent. Voor mij heb jij het heel goed gedaan ben erg tevreden. En wie weet zien we elkaar nog eens.”
Vrouw, 53 jr, Oss

“De belangrijkste veranderingen op voedingsgebied zijn dat ik meer groente en fruit ben gaan eten en ik  gebruik meer zuivelproducten. Daarnaast ben ik minder suiker gaan gebruiken (thee zonder suiker en nog maar zelden appelmoes bij de warme maaltijd). Verder ben ik  me meer bewust geworden van mijn valkuilen om te gaan snoepen of meer te gaan eten.
Ik vond het fijne gesprekken met een open karakter, heel positief en heb geen verbeterpunten. Ik ben blij dat ik naar je toe ben gegaan!”
Vrouw, 61 jr, Schaijk

“Door de begeleiding met jou ben ik veel bewuster gaan eten en heb een vast patroon wat voor mij gemakkelijk vol te houden is. Ik vind het fijn dat ik zelf mijn gewicht op peil heb leren houden. De gesprekken waren fijn door jouw enthousiasme, de open gesprekken, waarin ik mezelf kon zijn, op mijn gemak was en heldere inzichten heb gekregen.
Al met al ben  ik erg tevreden met het resultaat en heb al veel mensen over jou verteld.”
Vrouw, 38 jr, Berghem

Klik hier om naar de website van Zorgkaart Nederland te gaan om uw ervaring te delen.

Lees hier meer ervaringen.

Petra de Kleijn van Praktijk ZinVol

Petra de Kleijn – van den Broek


✉ petra@zin-vol.nl


🕿 06-13368132

Praktijk ZinVol Bewust leren genieten